marți, 18 septembrie 2007

Distractie si Diversitate: FAIR PLAY

Fundatia SynergEtica a construit pentru tine proiectul Fair Play, un program sportiv de educatie nonformala, sustinut de Tineret în Actiune.

Fair Play tocmai a intrat astazi pe ultima 100 de metri: de astazi cautam cei 32 de participanti (16 fete si 16 baieti) apartinand diferitelor comunitati culturale din Romania.

Daca ai intrat pe blog in urma anuntului pe care l-am trimis si ai intrebari despre proiect, te rugam sa ni le adresezi chiar aici. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Iata cateva informatii interesante:

Cine este SynergEtica?

SynergEtica este o fundatie tanara care sustine crearea unei societati prospere, unde integritatea, respectul si dreptatea sunt valori fundamentale ale identitatii sale. Pentru o descriere completa intra pe website-ul nostru oficial.

Ce este Korfball?

Un sport lansat in 1903 in Olanda de un profesor din Amsterdam. Este singurul sport de echipa ce se joaca pana la cele mai inalte nivele de echipe mixte: 4 barbati si 4 femei. Poti afla mai multe aici

Cat dureaza proiectul?

Proiectul va debuta la mijlocul lunii octombrie si va avea o durata de 6 luni

Ce se intampla exact?

Vor exista 2 antrenamente saptamanale de Korfball precedate de 40 minute de discutii si training-uri.

Cine poate participa?

Tineri intre 18-25 ani, din Bucureşti, care fac parte din una dintre comunitatile: maghiara, roma, ucraineana, germana, rusa, turca, tatareasca sau romana.

Imi place. Vreau sa aplic!

Nimic mai simplu. Trimite un e-mail cu CV-ul tau la adresa: denes.lenard@synergetica.ro pana pe luni, 24 septembrie.

Niciun comentariu: